Vragen of opmerkingen: info@gezelligezaken.nl
Volg ons op:
Vragen of opmerkingen: info@gezelligezaken.nl
Volg ons op:

Sponsors

Maatwerk sponsoring is mogelijk
voor al onze partners

Maatwerk stelt Stichting Gezellige Zaken voorop, succes ontstaat alleen als de identiteit van uw bedrijf en onze organisatie samen gaan en wij samen met de sponsors een match vinden in doel en resultaat. Echter, voordat er kennismaking plaatsvindt is het natuurlijk wel fijn te weten welke basis structuur wij hierin hanteren en de mogelijkheden die wij hierin zien zonder dat wij maatwerk aanbieden.

Wanneer je ons kan bezoeken

Ons evenement kan dit jaar helaas niet doorgaan op de geplande datum van 22, 23 en 24 mei vanwege het Coronavirus. We hopen zo snel mogelijk een nieuwe datum te kunnen plannen voor de eerst volgende editie.

Sponsormogelijkheden
Stichting Gezellige Zaken

Chateau Briant – Platinum sponsors – € 10000 +

De zaak die voor de full monty gaat, maar wel: gezellig en informeel, zonder kwaliteitsverlies!

 

Tournedos – Gouden sponsors – € 5000 +

Het grote bedrijf. Al jaren een stabiele factor en klaar om deze positie in de markt te versterken. Altijd op zoek om te verbreden en te verdiepen. Marktcombinaties maken is hierin het keyword.

 

Hamburger – Zilveren Sponsors – € 1500 +

De ruwe diamant, het middelgrote bedrijf. Door middel van vergroting van naamsbekendheid en toevoegen van merkbeleving zet dit bedrijf stappen. Van de simpele hamburger, naar de volledige hamburger. Voorzien van garnering, kruiden en natuurlijk een heerlijk sausje!

 

Bitterbal – Bronzen sponsors – € 50 +

De vriend van…, ofwel, de persoon die enthousiast wordt bij het horen van een van de woorden ‘gezellig’ of ‘zaken’ en daarbij het evenement mooi vind en stichting gezellige zaken een warm hart toe draagt. De ‘bitterbal’ is er dan ook trots op een bitterbal te zijn en draagt dit uit!

Ook interesse in een sponsoring?

Bij voorkeur gaat de stichting voor een meerjarige samenwerking met haar partners.

Interesse? Stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact op via 06 – 555 44 199.