Sponsormogelijkheden Stichting Gezellige Zaken

Maatwerk stelt Stichting Gezellige Zaken voorop, succes ontstaat alleen als de identiteit van uw bedrijf en onze organisatie samen gaan en wij samen met de sponsors een match vinden in doel en resultaat. Echter, voordat er kennismaking plaatsvindt is het natuurlijk wel fijn te weten welke basis structuur wij hierin hanteren en de mogelijkheden die wij hierin zien zonder dat wij maatwerk aanbieden.

Chateau Briant – Platinum sponsors – € 10000 +
De zaak die voor de full monty gaat, maar wel: gezellig en informeel, zonder kwaliteitsverlies!

Tournedos – Gouden sponsors – € 5000 +
Het grote bedrijf. Al jaren een stabiele factor en klaar om deze positie in de markt te versterken. Altijd op zoek om te verbreden en te verdiepen. Marktcombinaties maken is hierin het keyword.

Hamburger – Zilveren Sponsors – € 1500 +
De ruwe diamant, het middelgrote bedrijf. Door middel van vergroting van naamsbekendheid en toevoegen van merkbeleving zet dit bedrijf stappen. Van de simpele hamburger, naar de volledige hamburger. Voorzien van garnering, kruiden en natuurlijk een heerlijk sausje!

Bitterbal – Bronzen sponsors – € 50 +
De vriend van…, ofwel, de persoon die enthousiast wordt bij het horen van een van de woorden ‘gezellig’ of ‘zaken’ en daarbij het evenement mooi vind en stichting gezellige zaken een warm hart toe draagt. De ‘bitterbal’ is er dan ook trots op een bitterbal te zijn en draagt dit uit!

Bij voorkeur gaat de stichting voor een meerjarige samenwerking met haar partners. Interesse? Mailt u alstublieft naar info@gezelligezaken.nl of bel met ons via 06 – 555 44 199!